Fotoalbum

Serious Request brengt flitsbezoek aan Roosendaal

ROOSENDAAL - Radio dj's Sander Hoogendoorn en Herman Hofman zijn donderdagmiddag aangekomen op het Tongerloplein in Roosendaal. De dj's hebben daarmee de vierde etappe voltooid van Serious Request: The Lifeline. Op het Tongerloplein was het gezellig druk bij het zogenaamde Chequepoint waar mensen hun cheque voor het goede doel konden inleveren. 


In estafettevorm lopen de deejays van 18 tot en met 24 december van Goes naar Groningen en onderweg hopen ze zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel. Dit jaar is dat het tegengaan van mensenhandel. De dj's Sander en Herman zijn woensdag gestart in Goes en eindigden in Kruiningen. Daar droegen zij het stokje over aan Mark en Jorien die doorliepen naar Rilland. Vannacht om 02.00 uur begonnen Frank en Eva met hun tocht van de Oesterdam naar Bergen op Zoom om vervolgens rond 08.00 uur aan te komen in Bergen op Zoom waar Sander en Herman het stokje weer overnamen.

Eenmaal aangekomen in Roosendaal werden de wandelaars en deejays warm onthaald door familie, vrienden én de burgemeester van Roosendaal Han van Midden. Hij mocht het vakje van de vierde etappe inkleuren. Vervolgens werd het stokje overgedragen aan Mark van der Molen en Jorien Renkema voor etappe 5: van Roosendaal naar Zevenbergen. Na een kort feestje op het Tongerloplein maakten zij zich klaar voor deze nieuwe tocht.  Zij werden bijgestaan door tal van wandelaars, waaronder een grote groep van CIOS-studenten. Zij leverden donderdagmiddag een mooie cheque in van ruim 7000 euro. Daarvoor wilden ze echter wel een nummer horen: Shakira - Waka Waka. De studenten hadden speciaal voor Serious Request het dansje ingestudeerd bij de dans en dat kon op veel enthousiasme rekenen bij het toegestroomde publiek. 

Doneren

Wil je zelf nog meelopen? Doneren of de acties bekijken? Kijk dan op kominactie.npo3fm.nl

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIES