Afbeelding
Foto: Politie.nl

21-jarige Roosendaler aangehouden na mishandelen van fietser

Door: Bregje Kop Politie

ROOSENDAAL - Een 25-jarige man uit Oud Gastel is in de nacht van vrijdag op zaterdag gewond geraakt na een opstootje met een scooterrijder. De bestuurder van de scooter is aangehouden.

De 25-jarige man uit Oud Gastel fietste omstreeks 04.45 uur van zijn werk in Roosendaal naar huis. Op het fietspad langs de Buijenstraat passeerde hem een scooter die, volgens de fietser, asociaal en slingerend over het fietspad reed. Hierop maakte de fietser een handgebaar naar de scooterrijder. 

De bestuurder van de scooter kon dit echter niet waarderen en trapte een paar keer tegen de fiets van de 25-jarige. Hierdoor kwam de fietser ten val. Ook de scooterrijder viel, nadat de fietser hem een duw gaf. De man uit Oud Gastel sloeg vervolgens af de Buijenstraat in.

Hierop zette de scooter de achtervolging in. Beide mannen stopten en er ontstond een woordenwisseling. De scooterrijder gaf de fietser een paar rake klappen en brak zijn bril doormidden. De 25-jarige fietser raakte licht gewond aan zijn gezicht.

De politie kwam ter plaatse. Zij hebben de scooterrijder aangehouden. Dit betreft een 21-jarige man uit Roosendaal. Hij zit vast vanwege mishandeling. De 25-jarige man uit Oud Gastel heeft aangifte gedaan. 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief