Afbeelding
Foto: Rijnhout Media

Politie dringend op zoek naar getuigen van aanrijding tussen voetganger (91) en fietser

Door: Bregje Kop Politie

ROOSENDAAL - De politie doet een herhaalde, dringende, oproep aan getuigen om zich te melden. Mensen die iets hebben gezien van de aanrijding tussen een voetgangster en een fietsster op de Hendrik Gerard Dirckxstraat met de Laan van Brabant in Roosendaal op 19 december worden dringend verzocht zich te melden.

Al eerder deed de politie een oproep. Naar aanleiding daarvan heeft nog niemand zich gemeld. Het is erg belangrijk dat de politie meer informatie krijgt over de aanrijding die omstreeks 12.30 uur plaatsvond, want het slachtoffer van de aanrijding, een 91-jarige Roosendaalse, is op eerste Kerstdag komen te overlijden.

Signalement fietsster

In tegenstelling tot wat eerder vermeld werd liep de hoogbejaarde vrouw niet met een rollator, maar met een boodschappentrolley. Ze stak het fietspad over toen ze werd aangereden door een fietsende vrouw. Er is een signalement van deze fietsster bekend. Het gaat om een oudere, blanke vrouw. Zij was gekleed in een blauwe jas en droeg een rood regenkapje. Volgens omstanders die de aangereden vrouw eerste hulp hebben verleend is de vrouw in de blauwe jas even blijven staan en daarna weggereden. De 91-jarige vrouw kwam bij de aanrijding ten val en is met ernstige verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Daar is zij woensdag helaas komen te overlijden als gevolg van de aanrijding.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief