Instappers en Pupillen I N1.
Instappers en Pupillen I N1. Foto: trainster Karin

Turnsters Dynamo behalen driemaal goud op kersttoernooi

Sport en vereniging

ROOSENDAAL - De jongere turnsters van de A selectie van Dynamo Roosendaal zijn afgelopen weekend naar Nijmegen afgereisd voor een kersttoernooi dat georganiseerd werd door turnvereniging de Hazenkamp. Deze wedstrijd is een teamwedstrijd waaraan vier verschillende teams van Dynamo deelnamen.

In de mooie accommodatie SportQube waar ook de voorbereidende trainingsstage was, mochten de pupillen 2 N2 Bridget, Sterre en Lilly als team Dynamo Gupjes zaterdag ochtend het spits afbijten. De wedstrijd verliep goed op het onderdeel balk na die helaas vroegtijdig verlaten werd. Een mooie wedstrijd voor deze turnsters en ze kregen dan ook verdiend het zilver omgehangen.
Op de zondag mochten de andere drie teams in actie komen in de vroege ochtend de Dynamo mini’s, Sarah en Luna uitkomend in de instap N1 en de Dynamo puptoppers Bryanna en Naomi, zij turnen als pupil 1 N1. Beiden teams turnden op enkele foutjes na een nette wedstrijd en klommen beiden op het hoogste schavot, de pupillen wisten zelf met ruim verschil op het tweede team te winnen.
De wedstrijd hierna mocht het laatste dynamo team Dynamo pupjes Jada en Nikki uitkomen in de pupil 1 N2 turnen. Ook zij turnde netjes en wisten mooi het goud binnen te halen.
Vier teams, 3x goud 1x zilver. Een super mooi resultaat voor deze turnsters en niet voor niets zo vroeg uit bed gekomen allemaal. Het was weer een mooi turnweekend bij een mooi evenement in Nijmegen.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief