Afbeelding
Foto: Christian Traets

Dringende oproep: Wie heeft de aanrijding gezien op de H.G. Dirckxstraat?

Door: Remko Vermunt 112 Meldingen

ROOSENDAAL - De politie heeft, opnieuw, een oproep geplaatst aan getuigen om zich te melden. De politie is dringend op zoek naar mensen die iets hebben gezien van de aanrijding tussen een voetgangster en een fietsster op de Hendrik Gerard Dirckxstraat in Roosendaal op 19 december.

Een hoogbejaarde vrouw liep met een boodschappentrolley. Toen ze het fietspad overstak werd ze aangereden door een fietsende vrouw. De 91-jarige vrouw kwam ten val en is met ernstige verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Daar is zij op eerste Kerstdag overleden als gevolg van de aanrijding.

"Naar aanleiding van de vorige oproep heeft zich nog niemand bij de politie gemeld. Het is erg belangrijk dat we meer informatie krijgen over de aanrijding die omstreeks 12.30 uur plaatsvond", meldt de politie. Er is inmiddels wel een signalement van deze fietsster bekend. Het gaat om een oudere, blanke vrouw. Zij was gekleed in een blauwe jas en droeg een rood regenkapje. Volgens omstanders die de aangereden vrouw eerste hulp hebben verleend is de vrouw in de blauwe jas even blijven staan en daarna weggereden. De politie heeft contact met één getuige, maar de politie hoopt dat de specifieke fietsster zich nog meldt.

Meer info? Meld u zich alstublieft

Zij worden verzocht zich te melden bij de politie. Dat kan via het algemene nummer van de politie (0900-8844) of via What's App (06-12207006). Wanneer u uw informatie liever niet rechtstreeks met de politie deelt, dan kunt u ook gegarandeerd anoniem contact opnemen met Meld Misdaad Anoniem. Dat kan telefonisch (0800-7000) of via de website (www.meldmisdaadanoniem.nl).



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief