Vlnr: Jan Mol en Wilbert van Dijke.
Vlnr: Jan Mol en Wilbert van Dijke. Foto: Joseph G. van Oevelen.

Ben Claassen winnaar Oudejaarstoernooi De Ram

Sport en vereniging

ROOSENDAAL - Ter afsluiting van het biljartseizoen De Ram te Roosendaal werd onlangs, het traditionele, Open Oudejaarstoernooi verspeeld. Medio 2019 werd café De Ram overgenomen door de bekende en getalenteerde biljarter, Wilbert van Dijke. Eigenaar Wilbert bedacht een nieuwe versie van het Oudejaarstoernooi en de spelers uit de regio Roosendaal waren zeer content met het nieuwe concept.

Leden van biljartgroep De Korenaere uit Bergen op Zoom, waren met vijf man sterk aanwezig, o.l.v. 83 jarige nestor Cees de Groot en straatmuzikant te Roosendaal. Doch men kon geen potten breken tijdens het tweedaagse toernooi. Beste speler: Goof Huijsmans uit Steenbergen, eindigde op de 9e plaats.

Voormalig eigenaresse Lian van Dongen, BV De Ram, behaalde een fraaie 12e plaats tijdens het zeer sterk bezette toernooi. Ben Claassen van biljartvereniging De Distel te Roosendaal, prolongeerde zijn titel en de wisselbeker werd overhandigd door Wilbert van Dijke. De tweede en derde plaats, eindigde met gelijke punten zodat met penalty's moest worden beslist. Hierbij was driebanden specialist Jan Jacobs, BV De Kruisstraat uit Oud Gastel de beste in deze. Rinie Dekkers moest genoegen nemen met de derde plaats.

Gespeeld werd op alom bekende zeer goede biljarts (3) en accessoires. Tijdens het gezellige, Tweedaagse toernooi, werd door organisators Wilbert en Tineke, een uitgebreid buffet verzorgd voor de spelers. Joseph van Oevelen ging rond met de pet onder de spelers en envelop met inhoud werd door Jan Mol, overhandigd aan Wilbert van Dijke, onder dankzegging namens de spelers voor de goede organisatie. Tot slot bedankte: Wilbert, de spelers voor hun opkomst en sportiviteit en volgend jaar hun inschrijving tegemoet ziend en hierbij aan alle deelnemers een leuke attentie overhandigde.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief