Atletiekvereniging THOR houdt open dag
Open Dag THOR
Open Dag THOR (Foto: FOTO JACK MAGIELSE)

Atletiekvereniging THOR houdt open dag

ROOSENDAAL - Op zaterdagmorgen 18 januari staat bij atletiekvereniging THOR een open dag op het programma. Doel hiervan is om alle belangstellenden te laten ‘proeven’ aan alle aspecten van de vereniging. Want THOR is meer dan alleen een atletiekvereniging met wedstrijd en recreatiesport, onder haar vleugels vallen ook Nordic Walking, Gym, Wandelen en Jeu de Boules.


Naast samen bewegen, zijn samen evenementen organiseren en de vereniging op gang houden belangrijke onderdelen van het lidmaatschap. Het programma bij THOR, een van de grootste verenigingen speelt zich ’s morgens af op en rond Sportpark Vierhoeven. Centrale punt is het THOR-honk aan de Nispenseweg 5.

Zo is er van 10.45 uur tot 11.45 uur een kennismaking les Nordic Walking en van 10.00 uur tot 11.30 uur kennismaking met Jeu de Boules. Wandelen kan van 09.00 uur tot 10.00 uur. Op de atletiekbaan is er vanaf 09.30 uur een circuit vorm voor belangstellenden vanaf 6 jaar.

De jeugdafdeling bij THOR is ook gezellig en groot. Er zijn op de open dag diverse activiteiten voor de jeugd tussen de 6 en 19 jaar. Bij heel slecht weer zullen een aantal activiteiten binnen plaatsvinden, de gym is sowieso in de zaal.
Deelname aan de open dag is geheel gratis, maar in verband met de voorbereiding is het zeer gewenst dat men zich tevoren opgeeft via opendag@thor-roosendaal.nl en voor de nieuwkomers zal er een leuke attentie klaarliggen.

Het programma van de open dag is voor iedereen die van bewegen houdt of meer wil gaan bewegen en is te vinden op www.thor-roosendaal.nl

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>