Foto: Remko Vermunt

Kaartverkoop van start voor Rooskleurig Festival

ROOSENDAAL - Kaarten voor de tweede editie van het Rooskleurig Festival gaan vandaag in de verkoop. Op zaterdag 22 augustus wordt dit grootste popfestival georganiseerd in het mooie Vrouwenhofpark. Met live-optredens van onder andere Nielson, Suzan & Freek en MAAN. Daarnaast is ook Q-music Het Foute Uur aanwezig om er één groot feest van te maken én in februari wordt de hoofdact nog bekendgemaakt.


Rooskleurig is een familiefestival dat in samenwerking met Roosendaal Citymarketing wordt georganiseerd. "Onze ambitie is om het kleurrijkste popfestival van Nederland te worden. Kleur in de breedste zin van het woord staat centraal bij ons," aldus Jeroen Klein van de organisatie Trophies Events.

Vervolg

"Zelf kom ik uit Roosendaal en ik organiseer al drie jaar met veel plezier het foodfestival Appeltje Eitje", vertelt Jeroen Klein. "Maar het heeft altijd gekriebeld om een groot popfestival te organiseren. Toen we in het kader van 750-jaar Roosendaal de programmering en marketing mochten doen van het eindfeest hebben we de naam Rooskleurig bedacht. Daar gaan we nu een vervolg aan geven waarbij we groot denken zonder de gezelligheid uit het oog te verliezen. Iedereen moet een geweldige dag hebben en na afloop alweer uitkijken naar volgend jaar!"

Voor en door Roosendaal

Rooskleurig wordt een festival voor en door Roosendaal. Op zoveel mogelijke manieren worden lokale ondernemers en inwoners bij het festival betrokken. Klein: "Wij denken dat in een mooie stad als Roosendaal ruimte is voor een kwalitatief popfestival. We zien op diverse plaatsen in Noord-Brabant succesvolle jaarlijkse evenementen die op popmuziek gericht zijn, dus waarom niet bij ons?"

Tickets

De 'Early Bird-kaarten' kosten 25 euro (excl. servicefee) en zijn te koop via de site www.rooskleurigfestival.nl of via de Facebookpagina van Rooskleurig. Reguliere kaartjes zullen 30 euro en in een later stadium 35 euro kosten.

Remko Vermunt

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>