Leden en coaches van The Rainbows na de prijsuitreiking op het NK, waar bekend werd dat ze Nederland mogen vertegenwoordigen op het EK.
Leden en coaches van The Rainbows na de prijsuitreiking op het NK, waar bekend werd dat ze Nederland mogen vertegenwoordigen op het EK. Foto: Lukasz Pelka

Negen WK tickets voor The Rainbows

Sport en vereniging

ROOSENDAAL - Geweldig resultaat op het NK Twirling te Almere voor The Rainbows, vijf maal goud, zilver en brons in elke klasse met hierbij negen WK tickets. Alle 3 de A teams en 6 solo onderdelen mogen naar het WK Twirling wat gehouden word in Eindhoven van 9 t/m 12 april 2020.

Wat waren de leden van The Rainbows sterk dit weekend, al het harde trainen het afgelopen jaar is niet voor niets geweest en heeft zich uitbetaald. Het coachteam met Bernice Vergunst. Nancy Jongmans, Deborah van Broekhoven, Cindy de Prenter en marjolein van Beeck stonden de leden bij en waren een super team. Na de prijsuitreiking kwam dan ook bij hun alle ontlading eruit. The Rainbows kunnen terug kijken op een fantastisch NK en mogen nu beginnen om zich klaar te stomen voor het WK.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief