Een greep uit ons assortiment.
Een greep uit ons assortiment. Foto: karin franken

Terre des Hommes geeft ruimte voor hulp

Sport en vereniging

ROOSENDAAL - In de winkel van Terre des Hommes aan de Nieuwe Markt in Roosendaal is er in de afgelopen weken hard gewerkt.

De winkel waarmee we gelden bij elkaar brengen voor kinderen in moeilijke omstandigheden door Vintage 1e keus in 2e hands kleding en accessoires en Kinderspeelgoed te verkopen, heeft een grote metamorfose ondergaan en is nu met een recht een aantrekkelijke winkel voor velen geworden.

De winkel is opnieuw ingericht om voor onze klanten en donateurs op een zo goed mogelijke manier ons mooie assortiment voor de (kinder)kleding, accessoires en kinderspeelgoed te tonen

Afscheid

Om duidelijker te zijn voor onze klanten en donateurs hebben we afscheid genomen van de boeken, cd's en aarde en glaswerk. Deze spullen hebben we doorgegeven aan de winkels in Middelburg en Barendrecht.

Het doel van Terre des Hommes is een wereld te realiseren waarin kinderen niet meer worden uitgebuit en zij reëel uitzicht hebben op een betere toekomst.

U helpt ons in Roosendaal dat doel te bereiken door uw nog goede en niet meer gedragen kleding (dames, heren en kinderkleding) en uw niet meer gebruikt kinderspeelgoed te doneren. Breng het naar onze winkel op de Nieuwe Markt 64 ! Volg Terre des Hommes Roosendaal op Facebook en Instagram om te zien welke fraaie artikelen er in de winkel te koop zijn.

Maak het verschil

Koop, doneer, schenk of help mee in de Terre des Hommes winkel als onze ambassadeur: maak het verschil!

Uw kasten weer opgeruimd, Uw kleding en speelgoed gedoneerd, Ons kwetsbaar kind geholpen.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief