Afbeelding
Foto: Rijnhout Media

Man (30) steelt fiets op Stationsplein: betrapt tijdens tweede poging

Door: Amber Kuijs 112 Meldingen

ROOSENDAAL - Een 30-jarige man uit Roosendaal is afgelopen nacht aangehouden omdat hij een fiets zou hebben gestolen. Daarnaast zou hij een poging daartoe hebben gedaan bij het station in Roosendaal. 

Door cameratoezicht werd waargenomen dat een man opvallend tussen de gestalde fietsen op het Stationsplein rondliep. Plotseling liep hij weg met een fiets aan de hand. Hij sprak twee mannen aan en gaf hen de fiets. Agenten reden naar het station. Daar spraken zij het tweetal aan. Zij verklaarden dat de man de fiets net aan hen verkocht voor enkele euro's. De jongens gaven aan verder geen problemen te willen. Zij legden een verklaring af en deden afstand van de fiets. Hun gegevens zijn genoteerd door de agenten. 

De politie gaat de herkomst van de fiets onderzoeken. Mocht u uw fiets missen van het Stationsplein, doe dan aangifte. Toen de man een poging deed om een tweede fiets te stelen werd hij aangesproken door de politie. Hij is aangehouden en overgebracht naar een politiecellencomplex, waar hij zal worden gehoord.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief