Afbeelding

Vier dagen eten & drinken bij Appeltje Eitje!

Door: Remko Vermunt Algemeen

ROOSENDAAL - Foodtruckfestival Appeltje Eitje plakt er een extra dag aan vast en is tijdens Hemelvaart op 21, 22, 23 & 24 mei terug in het Vrouwenhofpark van Roosendaal!

“We plakken er een dagje aan vast met Hemelvaart”, vertelt Jeroen Klein van Trophies Events. “We hebben er bewust voor gekozen om iets later in mei te zitten, dan hebben we ook meer kans op lekker weer en kan er een extra dagje genoten worden van al het lekkers”. “Donderdag 21 mei tijdens Hemelvaart organiseren we een coveravond met tribute acts van waarschijnlijk ABBA en Ed Sheeran, kom dat zeker aanschouwen! Vrijdag komen er DJ’s, zaterdag is er live muziek en zondag is dé familiedag.”

Foodtrucks

Zoals gewend van Appeltje Eitje draait het familiefestival om eten & drinken. Twintig foodtrucks met de meest uiteenlopende en lekkerste gerechten van Nederland komen naar het Vrouwenhofpark. “We zorgen voor gerechten betaalbaar voor elke portomonnee”. De keuze is reuze, ook voor de vegetarische eter! “De kinderen kunnen helemaal los in de kinderhoek met springkussens, knutselactiviteiten en op zaterdag en zondag een schmincker. Daarnaast zijn we bezig met kindertheater voor op de zondag”. Voor de ouders betekent dit zorgeloos genieten!

Gratis toegankelijk

Appeltje Eitje is gratis toegankelijk en voor iedereen. Donderdag 21 mei gaan we poorten om 14:00 open en kun je genieten van heerlijk eten, lekkere (speciaal)bieren, mooie wijnen en geweldige covers. Heerlijk om een dagje te vertoeven met het hele gezin!

Openingstijden

Donderdag 21 mei – 14:00 – 23:00
Vrijdag 22 mei – 13:00 – 23:00
Zaterdag 23 mei – 13:00 – 23:00
Zondag 24 mei – 13:00 – 21:00
Het Vrouwenhofpark, Roosendaal
Toegang is gratis



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief