De grote letters die staan te stralen op de Kaai. FOTO ARCHIEF IQ AARMOEI-NIEKE
De grote letters die staan te stralen op de Kaai. FOTO ARCHIEF IQ AARMOEI-NIEKE Foto: Archief IQ Aarmoei-nieke

Trots op de foto: 'K ZIJN KAAI

Algemeen

ROOSENDAAL - Met het recente advies van het IQ Aarmoei-nieke van Roosendaol aan hun collega van B&W heeft het onlangs opgerichte bureau "Kaai Marketing" meteen de daad bij het woord gevoegd. Op de foto voor enorme letters zoals het een echt Middenpunt van een grote stad betaamd is vanaf vrijdag 14 februari ook mogelijk in Roosendaal. Op het door het IQ Aarmoei-nieke uitgeroepen Middenpunt van Roosendaal, récht tegenover hét IQetablissement aan de Kaai staan de letters 'K ZIJN KAAI te stralen.

"We zijn enorm vereerd dat het buro 'Kaai Marketing' er meteen werk van gemaakt", zo vertellen de mannen van de kaai tegen onze redactie. "We kregen een belletje met de vraag of we hieraan mee wilde werken. Als gebaar voor ons sublieme idee hebben ze zelfs bovenop de enorme letters onze gekende bolhoed geplaatst".

Volgens de heren in het zwart-wit is er inmiddels intensief contact geweest met de politie om de verkeersstroom op de Kaai in goede banen te leiden nu bussen vol toeristen verwacht worden op dit nieuwe Middenpunt van Roosendaal. Er is inmiddels ook eenrichtingsverkeer ingesteld op de kaai en etablissement De Veestallen heeft zijn openingstijden verruimd om de stroom aan wachtende toeristen van koffie te kunnen voorzien.

De bussen die niet direct kunnen parkeren voor de 'K ZIJN KAAI letters worden opgevangen op de aloude 'Cour Jef Boonen' vanwaar de toeristen via de achterkant door de Veestallen dwars door het café direct de fotogewilde letters benaderen. Verkeersregelaars staan in de startblokken mocht de situatie verder uit de hand lopen.

Prettige bijkomstigheid van de gekozen locatie van de enorme letters: Burgemeester H. van Midden heeft perfect zicht vanuit zijn door het IQ Aarmoei-nieke aangeboden ambtswoning op de drukte voor zijn deur.

Marketing bureau 'Kaai Marketing' en het IQ Aarmoei-nieke zien de gemaakte selfies graag voorbij komen op alle beschikbare (digitale) kanalen.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief