Winnaars kleurwedstrijd 2020 bij de Pannekoekenbakker
Winnaars kleurwedstrijd 2020 bij de Pannekoekenbakker Foto: M. Poldermans

Puitelaandse sterren eten pannenkoeken met pakkendragers

Sport en vereniging

HEERLE - Prins Ruben, Nar Cobus, Pliessie dun Kwaoker en Grootste Boerin Fientje Flits mochten afgelopen zondag, zoals elk jaar, de prijswinnaars van de kleurplaten wedstrijd opwachten bij de Pannekoekenbakker in Puitelaand. Als ware sterren werden deze winnaars onthaald, want in Puitelaand is het motto: Ut Staot in de Sterre.

Gelukkig hoefden de pakkendragers van Puitelaand dit jaar ook weer niet te kiezen wie er gewonnen had met de kleurplaten wedstrijd, want dit was gedaan door de ouderen van de Buurtkamer. Zij hebben zich, als onpartijdige jury, lang moeten buigen over dit moeilijke vraagstuk. Ze zagen er allemaal zo goed uit, het waren prachtige kleurplaten werd er gezegd. Na lang beraden waren er dan toch een aantal winnaars.

Zenuwachtig waren de prijswinnaars wel, want het gebeurt niet dagelijks dat je pannenkoeken kan gaan eten met de prins en zijn gevolg. Maar ook de prins gaf aan zenuwachtig te zijn, want hij eet niet dagelijks pannenkoeken met zulke sterren.

Na het smullen van de heerlijke pannenkoeken van de Pannenkoekenbakker, was er nog genoeg ruimte om toch nog even wat te kleuren en om een cadeautje uit te zoeken. Dit was weer een geslaagde activiteit in Puitelaand. Foto’s van deze activiteit zijn te vinden op: www.puitelaand.info.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief