Prins Sid, nar Jesse en sjampetter Jesse samen met prins Markus en zijn gevolg!
Prins Sid, nar Jesse en sjampetter Jesse samen met prins Markus en zijn gevolg! Foto: Marian Ruis

'Draai t mar om' op de Wingerd

Sport en vereniging

ROOSENDAAL - Vrijdag 21 februari was het weer dolle pret op OBS De Wingerd. Hier waren de leerlingen de hele dag carnaval aan het vieren.

's Morgens begonnen ze met het kaokelswaree. Er waren 15 fantastische optredens van de kinderen. Als slotact trad Danny van Loon, vader van een van de leerlingen, op met zijn carnavalskrakers. Het was weer een leutig feestje. s 'Middags liepen en reden alle leerlingen van de bovenbouw, zoals elk jaar, weer door de straten van de Tolberg. Ze hadden van alles bedacht rondom het motto: Draai ‘t mar om. De jury vond het erg moeilijk om te beoordelen wie er het leutigst uitzag. Voor elke groep was er een leuke prijs! Prins Sid, nar Jesse en sjampetter Jesse, die dit jaar gekozen waren door alle leerlingen van de Wingerd, waren de hele dag in touw. Ze deden het geweldig. Trots lieten ze zich vervoeren in een prachtige oude cabrio!

Ook kwamen deze week prins Markus, Nar DoReMi en sjampetter Rinus op bezoek. Ze deden een leuke draai ‘t mar om quiz samen met het drietal van de Wingerd. De Wingerd kan weer terugkijken op een week met leuke carnavalsactiviteiten!



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief