politie
politie

Opstandige jongeren in Emile van Loonpark; vier aanhoudingen

Door: Peter Houtepen Politie

ROOSENDAAL - De politie heeft zondagnacht in de omgeving van het Emile van Loonpark in Roosendaal vier mensen opgepakt. Ze maakten deel uit van een groep van zo'n vijftien personen die zich recalcitrant gedroeg.

De politie kreeg rond 04.40 uur een melding van een mogelijk vechtpartij waarbij twee groepen elkaar te lijf zouden gaan op de Kade. Een aantal mensen van de groep zou vervolgens in de richting van het Emile van Loonpark gelopen zijn. De politie trof daar inderdaad een groep van ongeveer vijftien jongeren aan. Toen agenten hen verzochten daar weg te gaan, sloeg een van hen opruiende taal uit. Deze jongen, 18 jaar, werd vervolgens aangehouden voor het verstoren van de openbare orde.

De agenten zijn vervolgens op linie gaan staan om de groep het centrum van de stad uit te drijven. Omdat drie van de jongeren niet vertrokken, werden ook zij aangehouden. Het gaat om twee 19-jarige meisjes uit Roosendaal en een 19-jarige jongen uit Oudenbosch. Na verhoor zijn ze met een proces-verbaal op zak in vrijheid gesteld.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief