Afbeelding
Foto: Politie

Twee mannen opgepakt voor gewapende en gewelddadige ontvoering in Roosendaal

Door: Peter Houtepen Politie

ROOSENDAAL - De politie heeft dinsdag twee mannen aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een gewapende en gewelddadige ontvoering die vorig jaar in Roosendaal plaatsvond.

De ontvoering vond op maandagavond 30 september omstreeks 22.00 uur plaats. Twee gewapende mannen drongen een woning binnen aan de Wattstraat en bedreigden de bewoner en een andere persoon die daar aanwezig was. Het tweetal werd hierna ontvoerd in een gestolen auto en daarbij diverse keren bedreigd en geslagen. Ook werd er geld geëist. Het duo werd die maandagnacht rond 02.00 uur in een bos bij Hoogvliet vrijgelaten. In een ziekenhuis moesten de slachtoffers behandeld worden aan hun verwondingen.

Doorzoekingen

In verband met deze ontvoering zijn door de politie doorzoekingen gedaan in de woningen van de nu aangehouden verdachten en in een kapperszaak aan het Heilig Hartplein. Bij deze doorzoekingen zijn verschillende goederen in beslag genomen. Daarnaast is samen met opsporingsambtenaren van de gemeente Roosendaal ook een controle gehouden bij andere panden aan het Heilig Hartplein.

De recherche gaat verder met het onderzoek.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief