Afbeelding
Foto: CHRISTIAN TRAETS

Das Apres Ski Fest vrolijker en diverser dan ooit

Door: Remko Vermunt Algemeen

ROOSENDAAL - Met de zevende editie van Das Apres Ski Fest pakt de organisatie groots uit met als doel: zich onderscheiden in de regio West-Brabant. Met het foute feest haken ze in op de afterparty van carnaval en de start van het lenteseizoen door middel van nog meer artiesten, een groter podium en een kleurrijke aankleding.

“We willen niets liever dan investeren in dit concept om het een lange levensduur te geven. Dit jaar verrassen we onze bezoeker met het grootste feestcafé van West-Brabant en krijg je nog meer waar voor je geld”, zegt René Hopmans, eigenaar van Focus Events.

Meer artiesten

Das Apres Ski Fest biedt een mix van feestmuziek, de populairste hits uit de jaren ‘90 en happy hardcore. René: “De artiesten die optreden hebben allemaal wel een carnavalshit.” Zo staan op het podium niemand minder dan Zanger Kafke met zijn hit ‘Springen’, PartyFrieX bekend van de hit ‘Ik moet zuipen’, René Karst van ‘Adje voor de sfeer’, John West en vele andere artiesten. “Met de Party Animals en Nakatomi pakken we ook de muziekgenres 90s en happy hardcore mee”, zegt René.

Groter podium

De organisatie wil zich bovendien onderscheiden door het opbouwen van een podium van maar liefst 20 meter breed in de evenementenhal op De Stok in Roosendaal. René: “Een kleurrijk podium dat past bij het feestthema en de vele artiesten die optreden. We hopen dat de bezoekers in hun meest kleurrijke outfit naar het feest te komen.” Das Apres Ski Fest is op zaterdag 21 maart van 20.00 tot 02.00 uur. Er zijn nog losse tickets verkrijgbaar via www.dasapresskifest.nl. Voor grotere groepen mail naar info@focus-events.nl.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief