Groepsfoto La Lisière december 2019.
Groepsfoto La Lisière december 2019. Foto: La Lisière

Vier de lente met La Lisière

Sport en vereniging

WOUWSE PLANTAGE - Op donderdagavond 19 maart geeft damesensemble La Lisière uit Wouwse Plantage een lenteconcert bij woonzorgcentrum St. Elisabeth in Roosendaal.

Onder leiding van muzikaal leider Jack Buijs zal er vanaf 19.00 uur een afwisselend programma ten gehore worden gebracht. Zowel de bewoners van St. Elisabeth als overige belangstellenden zijn van harte welkom! Tegen een kleine vergoeding krijgt u een kopje koffie of thee en kunt u gaan genieten van nummers zoals o.a. Waterloo van ABBA, Top of the World van the Carpenters, Avond van Boudewijn de Groot en We’ll meet again van Vera Lynn. Dus kom gezellig kijken en luisteren!

Op 29 februari jl. was het de 6 x 4 verjaardag van La Lisière. In de afgelopen schrikkeljaren werd er dan een verjaardagsconcert gegeven. Maar dat bewaart het koor deze keer voor 2021 om dan een groot concert de geven ter ere van haar 25 jarig bestaan. Dit gaat gebeuren op zondagmiddag 28 februari 2021, dus zet dat alvast maar op de kalender of in de agenda! Maar nu eerst graag tot ziens op 19 maart aanstaande. Zie ook www.la-lisiere.nl en volg ons op Facebook.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief