Vlnr: Pjotr, Rego, Delano en Seth en op de achterste rij Victor.
Vlnr: Pjotr, Rego, Delano en Seth en op de achterste rij Victor. Foto: B Claasen

Dynamo heren turnen achtste finales NK

Sport en vereniging

ROOSENDAAL - In het weekend van 7 en 8 maart werden in Waddinxveen de achtste finales NK heren turnen gehouden. Voor Dynamo-roosendaal deden hier Seth van der Meer, Pjotr Semenov, Rego Saarloos, Delano Kromoredjo, Victor van Nuffel, Jasper Joossen, Clive Huijbreghts en Toine Hemelaar aan mee.

Seth turnt in de 3e divisie jeugd en werd met een 2e plaats op voltige en een 3e plaats op brug, 11e allround. Pjotr, Rego, Delano en Victor komen uit in de 1e divisie pupil. Victor zijn beste toestellen waren vloer en sprong en hij werd hiermee 26e. Delano werd 25e met zijn beste oefeningen op voltige en ringen. Rego kwam uit op een 21e plaats door op vloer en brug hoge scores te halen. De beste deze keer voor Dynamo was Pjotr, hij werd met mooie oefeningen op sprong en brug 13e.

Jasper en Clive komen uit in de 2e divisie jeugd. In deze groep zitten veel turnende jongens dus de concurrentie is groot. Clive wist zich met een goede vloer oefening en een hoog punt op rekstok naar een 41e plaats te turnen. Jasper haalde mooie scores op voltige en ringen en werd 34e. Op zondag was het de beurt aan Toine, Toine moest aan het einde van het vorige seizoen promoveren naar de 2e divisie door in de 3e divisie bovenaan te eindigen. Deze keer werd hij 13e met mooie oefeningen op sprong en brug.

Op de vrijdagavond zijn tijdens het Roosendaals sportgala nog verschillende Roosendaalse turners gehuldigd voor hun prestaties van vorig jaar.

Komende wedstrijden

De komende wedstrijden vinden plaats in het eerste weekend van april, hieraan zullen de andere heren turners deelnemen.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief