Optreden Karaoke Night 2019.
Optreden Karaoke Night 2019. Foto: popkoor The Sparrows

Geen Karaoke Night Popkoor The Sparrows

Sport en vereniging

ROOSENDAAL - Helaas moeten wij in navolging van heel veel instanties, verenigingen en bedrijven, onze jaarlijkse Karaoke Night van 4 april aanstaande voor dit moment afzeggen.

Het coronavirus en de richtlijnen zoals die door het RIVM zijn uitgevaardigd noodzaken ons hiertoe. We hebben er alle vertrouwen in dat we binnen niet al te lange tijd u kunnen verwelkomen op onze Karaoke Night, die toch een traditie is geworden in Steenbergen.

Andere optredens
Jammer genoeg moeten we om dezelfde reden ons optreden op 22 maart aanstaande voor de bewoners van de Stuyvenburgh in Bergen op Zoom en hun familieleden afzeggen. Ook hiervoor hopen we dit jaar een alternatieve datum te kunnen vinden.
Vast staat nu ook dat het geplande optreden op 9 mei aanstaande, deelname aan het korenfestival RotjeKoor voorafgaande aan het Eurovisie Songfestival in Rotterdam, niet door gaat.

Inplannen
We hopen en vertrouwen erop dat op niet al te lange termijn alle activiteiten weer opnieuw ingepland kunnen worden en dat we u daarbij in goede gezondheid mogen verwelkomen. 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief