Foto:
Video

Sam Vanvelthoven zingt voor ouderen in verpleeghuis

ROOSENDAAL - De Roosendaalse zanger Sam Vanvelthoven, bekend van The Voice Kids, heeft afgelopen zaterdag een aantal nummers gezongen voor ouderen in een verpleeghuis. Afgelopen donderdag werd bekend dat verpleeghuizen hun deuren moesten sluiten, waardoor ouderen tijdelijk geen bezoek meer kunnen ontvangen.


Om hen toch een hart onder de riem te steken, werden verschillende zangers uitgenodigd om iedereen toch een beetje te vermaken. "Het was echt super om dit met z'n allen te mogen doen", laat Sam Vanvelthoven weten. "Ongelooflijk hoe de reacties van de mensen waren, maar ook de reacties op mijn Facebook."

Toch wil Sam het hier even bij laten, ondanks dat hij verschillende uitnodigingen krijgt om op andere plaatsen op te treden. "Het liefste zou ik dit de hele dag voor de mensen doen, maar ook ik vind het nu een beetje eng allemaal worden. Het is belangrijk dat we ons nu allemaal goed aan de regels houden. Dus ik blijf vanaf nu ook gewoon binnen, hoe graag ik het ook zou willen doen. Hopelijk begrijpen jullie dit."

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIES