Foto: Jeroen van Eijndhoven / Beeld Werkt

Update Coronavirus: 34 patiënten overleden, 545 nieuwe patiënten

ROOSENDAAL - Uit de nieuwste cijfers van het RIVM blijkt dat er in de afgelopen 24 uur 34 patiënten zijn overleden aan COVID-19, oftewel het Coronavirus. Er zijn in totaal nu 213 mensen overleden aan de ziekte. De leeftijd van de overledenen ligt tussen de 55 en 97 jaar. 


In de afgelopen 24 uur zijn er ook 545 mensen positief getest op het nieuwe coronavirus. Daarmee komt het totaal aantal positief geteste mensen op 4749. Onder hen zijn 1230 mensen die in het ziekenhuis opgenomen zijn (geweest). In de gemeente Roosendaal zijn achttien mensen officieel besmet met het virus. 

"Het werkelijke aantal besmettingen met het nieuwe coronavirus ligt hoger dan het aantal dat hier genoemd wordt. Dit komt omdat niet iedereen met mogelijke besmetting getest wordt, maar vooral patiënten die zo ziek zijn dat ze in het ziekenhuis opgenomen worden en zorgverleners", meldt het RIVM.

De meeste positief geteste mensen wonen in de provincie Noord Brabant, namelijk 1558 personen. Daarna zijn de meeste positief geteste mensen gemeld in Zuid-Holland (647) en Noord-Holland (600).

Remko Vermunt

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIES