Foto: Digi-Video

Bekende Roosendalers maken krachtige video: 'We doen dit samen'

ROOSENDAAL - Van burgemeester Han van Midden tot digitaal wijkagent Joaquin Diez Requejo en van Maaike Matthijssen van 't Wapen tot Diederik van der Heijden van Optiek van Wely. Tal van bekende Roosendalers willen in een video de Roosendalers een hart onder de riem steken. "Wij staan klaar voor jullie. Dag en nacht doen wij alles wat we kunnen, om deze crisis te bedwingen. We kunnen dit, maar niet zonder jou", is de krachtige boodschap. Want: "Samen staan we sterk."


Het idee van de video komt van Rob Schijven van Digi-Video. "Wat begon als een ideetje afgelopen weekend is uitgedraaid op een mooi project waar ik met grote tevredenheid op terugkijk. Als ZZP'er ben ik ook keihard geraakt door deze crisis. Klussen werden geannuleerd, maar toch wilde ik niet bij de pakken neerzitten. Op eigen initiatief heb ik het project HART VOOR JE STAD opgezet. Een film om alle mensen (inwoners, ondernemers en de mensen die dag en nacht voor ons klaar staan) van de gemeente Roosendaal een hart onder de riem te steken in deze moeilijke en onzekere periode."

Het resultaat van dat project kwam woensdagavond online. "Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden. Er is in ieder geval met veel passie aan dit project gewerkt." 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIES