Afbeelding

Veelpleger aangehouden dankzij Find my iPhone

Door: Bregje Kop Politie

ROOSENDAAL - De Roosendaalse politie heeft zaterdagmiddag een veelpleger aangehouden, nadat hij een handtas uit een auto had gejat. 

Een 46-jarige inwoonster van Roosendaal werd slachtoffer van de inbraak. Ze had haar auto geparkeerd aan de Boulevard in Roosendaal. "Toen zij na enkele minuten terug kwam, zag ze dat haar auto opengebroken was en dat haar handtas uit de auto gestolen was", meldt de politie. In die handtas zaten onder meer haar identiteitspapieren en haar telefoon.

Terwijl de vrouw aangifte stond te doen bij de toegesnelde politie, zag haar dochter thuis dat de telefoon van haar moeder een signaal uitzond. "Het adres waar dat signaal vandaan kwam bleek de verblijfplaats te zijn van een voor ons bekende veelpleger", aldus de politie. Daarom heeft men meteen actie ondernomen. Het adres van de verdachte werd bezocht en binnen werden meerde gestolen goederen aangetroffen, waaronder de telefoon van het slachtoffer. De verdachte, een 43 jarige inwoner van Bergen op Zoom, werd aangehouden.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief