Afbeelding

Oude Liefde Roest Niet wordt doorgeschoven naar volgend jaar

Door: Remko Vermunt Algemeen

ROOSENDAAL - Het festival Oude Liefde Roest Niet beleefde vorig jaar de eerste editie en dat was een doorslaand succes. Een tweede editie kon niet uitblijven, maar vanwege de maatregelen rondom het coronavirus kan het festival dat op 18 april zou plaatsvinden helaas niet doorgaan. De organisator van het festival, Focus Events, schuift het festival daarom door naar volgend jaar. 

“Als festivalorganisator denken wij altijd in scenario’s. Maar alle evenementen tot en met 1 juni geannuleerd is voor ons een nachtmerrie. Ons bestaansrecht is het fysiek bij elkaar brengen van mensen met als doel een geluksmoment creëren. Datgene waar we zo in geloven, dat kan nu niet”, zegt René Hopmans, mede-eigenaar van Focus Events. Wel benadrukt de ondernemer dat hij ook in deze moeilijke tijden vooruit wil blijven kijken. Na de definitieve annulering zijn alle mogelijke oplossingen naast elkaar neergelegd en is de organisatie tot het volgende besluit gekomen: “De editie op zaterdag 18 april 2020 is geannuleerd, maar we komen volgend jaar terug met een nieuwe editie. Om precies te zijn op 17 april 2021. De tickets blijven geldig voor volgend jaar”, zegt René.

Meelevend

Gelukkig reageren bezoekers meelevend op het nieuws dat het evenement niet doorgaat. René: “Vrijwel alle bezoekers met een ticket zijn blij dat het kaartje volgend jaar geldig is. Niet voor niets is onze slogan: als je een kaartje koopt voor een evenement, heb je al tien jaar garantie op een feest. Nog niet eerder is een festival niet doorgegaan en ook nu blijven we positief, want volgend jaar komen we nog beter terug!” Oude Liefde Roest Niet verplaatst naar zaterdag 17 april 2021 van 13.00 tot 23.00 uur in The Loods in Roosendaal. De nieuwe line-up wordt binnenkort bekendgemaakt. Tickets zijn verkrijgbaar via www.olrn.nl.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief