Afbeelding

Kaaike Boven start vlaggenactie: 'Bedankt voor jullie goede zorg'

Door: Remko Vermunt Algemeen

ROOSENDAAL - De ondernemers die betrokken zijn bij ondernemersvereniging Kaaike Boven hangen op zaterdag 4 april allemaal een vlag buiten om de mensen een hart onder de riem te steken. Het zijn immers roerige tijden voor iedereen. Voor zorgmedewerkers, ondernemers en eigenlijk voor alle Nederlanders.

"Terwijl alle mensen die werkzaam zijn in de vitale beroepen hun stinkende best doen voor ons, krijgen de ondernemers harde klappen. De vraag is of deze klappen voor sommige ondernemers zullen resulteren in een 'knockout'", stelt Gijs de Bot namens de ondernemersvereniging. "Als ondernemers op de Kade willen we ons toch laten zien in deze barre tijden."

Daarom hangen ze zaterdag 4 april allemaal een speciale vlag buiten. "De vlaggen hebben het thema: Bedankt voor jullie goede zorg! Hiermee bedanken we alle mensen die voor ons zorgen. Zonder hiermee iemand te vergeten! Onze zorgmedewerkers, schoonmakers, chauffeurs, alle mensen met een vitaal beroep maar ook onze ondernemers. Ondernemers die noodgedwongen moesten sluiten, maar zeker ook die ondernemers die ondanks alles nog steeds gewoon open zijn."

De vlaggenactie wordt mede ondersteund door Collectief Roosendaal. "Tevens ondersteunen we hiermee het Rode Kruis en de actie You will never walk Alone #YNWA van de gezamenlijke radiozenders."



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief