New York Pizza deelt gratis pizza's uit aan 'helden'

ROOSENDAAL- Alle ziekenhuis-, ambulance, brandweer- en politiemedewerkers kunnen de gehele maand april gratis komen eten bij New York Pizza in Roosendaal. Dat heeft de pizzaketen vandaag bekendgemaakt. "In deze onrustige en moeilijke tijd willen wij onze helden een extra steuntje in de rug geven", aldus de organisatie.


De medewerkers moeten wél in uniform langskomen óf een medewerkerspas kunnen laten zien. Op social media regende het reacties op de Facebookpost, want veel mensen vinden dat er ook andere helden zijn. "Jammer dat jullie gelijk richten op de helden waar iedereen zich al op richt", reageert iemand. Maar ook voor andere helden komen er binnenkort acties, laat New York Pizza Roosendaal weten. 

"Wij kunnen niet alle helden in 1 actie bereiken, hoe graag wij dat ook zouden willen. Veiligheid staat voorop, wij willen absoluut geen drukte in en rondom onze winkel.
Daarom volgen er meer acties de komende periode om andere helden in het zonnetje te zetten. Misschien komt ons team wel bij jou langs!"

Remko Vermunt

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>