Foto: Remko Vermunt

Balkonbingo voor bewoners van Klein Brabant

ROOSENDAAL - Bewoners van Klein Brabant, ook wel bekend als 'Residence Roosenhof', werden woensdagmiddag getrakteerd op een gezellige bingo. Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus kunnen veel groepsactiviteiten deze weken niet doorgaan, maar daar bedachten Marrit en Rachell van C&R Makelaars iets leuks op.


"We willen de oudere mensen toch een hart onder de riem steken. Bij ons gaat het werk wel door, maar bij hen worden veel activiteiten geschrapt. We hebben zelf ook oma's die alleen zitten, dus we voelden wel de noodzaak om iets te organiseren." En daarom gingen ze langs bij verschillende ondernemers in Roosendaal voor leuke prijsjes voor een heuse balkonbingo. "De vorm van het gebouw leent zich er natuurlijk goed voor. Het is een soort arena", lacht Marrit van Dorst. 

De bingo werd dan ook vanaf de balkons gespeeld, terwijl de nummers vanuit een centraal punt in de tuin bekend werden gemaakt. Door middel van Brabantse vlaggetjes konden de inwoners kenbaar maken dat ze een volle kaart hadden. Als afsluiter werd er zelfs nog even gedanst op de balkons dankzij een live-optreden van Mike Alderson.

Remko Vermunt

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>