Afbeelding
Foto: Laura Luykenaar / Wielerexperienceroosendaal.nl

Extra hekken rondom WielerExperience; overtreding kost 435 euro

Door: Remko Vermunt Algemeen

ROOSENDAAL - De gemeente Roosendaal gaat samen met de organisatie van de WielerExperience extra bouwhekken plaatsen rondom het terrein van het wielerspektakel. De afgelopen dagen werd het terrein, ondanks dat de WielerExperience gesloten is, toch bezocht door jongeren. 

"Onder normale omstandigheden zouden wij natuurlijk heel erg blij zij als de WielerExperience 'onweerstaanbaar' is. Echter, dit zijn geen normale omstandigheden! In het kader van de maatregelen rondom COVID-19, is de WielerExperience op dit moment gesloten", meldt de organisatie.

Maar, daar heeft dus niet iedereen zich aan gehouden. "Helaas is gebleken dat sommige personen de drang om de WielerExperience te bezoeken niet kunnen weerstaan. Daarom worden er in overleg met de Gemeente Roosendaal extra bouwhekken geplaatst om deze ongenode gasten van het terrein te weren."

Wie alsnog het terrein betreedt, riskeert een boete van 435 euro. "Wordt je ook nog eens gesnapt met je maatjes en overtreed je het speciale corona samenscholingsverbod dan komt daar nog even 400 euro bij. Dat is per persoon wel te verstaan!"



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief