A Look On The Bright Side - Als Van Gogh.
A Look On The Bright Side - Als Van Gogh. Foto: Erika Stanley

Roosendaalse kunstenaar geeft schilderij weg via lokale printshops en drukkerijen

Sport en vereniging

ROOSENDAAL - Ook tijdens de coronacrisis heeft het leven veel moois te bieden. Om dat niet te vergeten maakte de Roosendaalse kunstenaar Erika Stanley het schilderij 'A Look On The Bright Side'.

Normaal gesproken verkoopt Stanley reproducties van haar schilderijen, maar dit werk geeft ze helemaal gratis weg. In het kader van 'ben loyaal, shop lokaal', doneert ze het aan lokale printshops en drukkerijen. Die mogen het afdrukken op alles waar mensen het graag op willen hebben: canvas, papier, T-shirts of een ander voorwerp.

Voor iedereen toegankelijk

De enige voorwaarde die Erika Stanley stelt aan printshops en drukkerijen is dat ze één product uit hun assortiment met daarop het schilderij gedrukt aanbieden tegen kostprijs. Stanley: “Daardoor is A Look On The Bright Side voor iedereen toegankelijk en ontstaat er een mooie keuze: Je kunt het bijna gratis krijgen of je betaalt iets meer, maar dan voor een op persoonlijke wensen afgestemde service." Daarnaast vraagt ze printshops en drukkerijen om haar auteursrecht te respecteren en dus niets aan het schilderij te veranderen.

Als Van Gogh

Het vrolijke lenteschilderij A look On The Bright Side behoort tot Erika Stanleys handelsmerk Als Van Gogh. Zij geniet als Van Gogh-specialist landelijke bekendheid en maakte onder andere Als Van Gogh-series van de steden Roosendaal en Rotterdam, bloemenpark de Keukenhof en Nederlandse voetbalstadions.

Positieve herinnering

Erika Stanley hoopt dat A Look On The Bright Side voor velen een positieve herinnering wordt aan dit bizarre jaar. "Straks kijken we naar dit schilderij en bedenken dat het een heel lastige tijd was waar we samen door heen moesten, maar dat er ook gewoon plaats bleef voor de mooie kanten van het leven. Nu is het devies bovendien om binnen te blijven. Met A Look On The Bright Side halen we het fijne van buiten naar binnen."

Het schilderij A Look On The Bright Sight is per direct gratis digitaal beschikbaar voor alle printshops en drukkerijen. Zij kunnen hun interesse kenbaar maken door een mail te sturen naar info@erikastanley.nl. Meer informatie over Erika Stanley is te vinden op www.erikastanley.nl.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief