Afbeelding

Een nieuwe droombadkamer; wij staan voor je klaar!

Bedrijvig Nieuws

(advertorial) ROOSENDAAL - Denk je erover om je badkamer te vernieuwen? Bij onze showrooms in Oud Gastel en Steenbergen vind je altijd een breed assortiment badkamerproducten en tegels. Wij helpen je graag bij de oriëntatie en maken een badkamerontwerp dat precies bij je past.

Aantrekkelijke acties

Ook als je op zoek bent naar een enkel product, zoals een badkamermeubel of douchewand kun je bij ons terecht. Op dit moment hebben we verschillende aantrekkelijke acties op diverse producten. Denk aan badkamermeubelen van hoogwaardige kwaliteit en diverse moderne douchesets. Bekijk ook het toilet zonder spoelrand, dé nieuwste techniek op gebied van toiletten. Nu met gunstige korting.

Ons assortiment bekijken

In onze showrooms kun je ons ruime assortiment sanitair en badkameropstellingen komen bekijken. Onze vakmensen staan fit en met gepaste afstand klaar om je vragen te beantwoorden of een badkamerontwerp voor je te maken. Hierbij hebben de gezondheid en veiligheid van onze klanten én onze medewerkers continu de aandacht. We volgen alle richtlijnen van het RIVM om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

Personal shopping of videobellen

Wil je wél je badkamer vernieuwen, maar neem je nu liever het zekere voor het onzekere? Maak dan via onze website een afspraak voor personal shopping, zodat je de showroom helemaal voor jou alleen hebt. Wil of kun je helemaal de deur niet uit? Voor advies over je badkamer kun je ook met ons videobellen. Heel eenvoudig via je tablet, computer, of mobiele telefoon. In dit gesprek vertel je ons eenvoudig wat je wensen zijn en vervolgens gaan wij dan aan de slag met een badkamerontwerp. Zo zie je, ook nu zijn er fijne manieren om samen jouw droombadkamer te realiseren.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief