Afbeelding
Foto: Archief

Man slaat autoruit in na botsing met auto op Laan van Brabant

Door: Amber Kuijs 112 Meldingen

ROOSENDAAL - De politie doet onderzoek naar een verkeersruzie die gisteravond plaatsvond op de Laan van Brabant in Roosendaal,. De inzittenden van twee auto's hadden het er met elkaar aan de stok. Er wordt nog gezocht naar een 23-jarige man uit Roosendaal. 

Twee auto's zouden zaterdagavond op de Laan van Brabant met elkaar in botsing zijn gekomen. Een inzittende van één van de auto's zou vervolgens zijn uitgestapt. Hij heeft met een slagvoorwerp de spiegel en ruit van de andere auto kapot geslagen. De bestuurder van deze auto, een 29-jarige inwoner van Waalwijk, reed naar een tankstation. Daar werd de politie gewaarschuwd. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan van mishandeling en vernieling. De man en één van zijn inzittenden raakten lichtgewond door het glas van de ingeslagen ruit. 

De verdachte zou na het incident weer zijn ingestapt. Vervolgens is de auto weggereden in de richting van de Laan van Limburg. Agenten gingen op basis van het signalement en kenteken op zoek naar de mogelijke verdachte. De 23-jarige man uit Roosendaal is nog niet aangetroffen. Het onderzoek wordt voortgezet. 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief