Afbeelding
Foto: Politie

Vrouw (30) aangehouden op de Paul Emsensstraat voor mishandeling man (32) uit Wouwse Plantage

Door: Robbert Temmen 112 Meldingen

WOUWSE PLANTAGE - De politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag een vrouw (30) uit Eindhoven aangehouden op de Paul Emsensstraat. De vrouw wordt verdacht van mishandeling.

De politie kreeg een melding van een conflict in een woning aan de Paul Emsensstraat. Agenten volgden de melding op en troffen daar een licht gewonde man (32) uit Wouwse Plantage en een licht gewonde vrouw aan. Het zijn bekenden van elkaar. De vrouw werd als verdachte van mishandeling van de man aangehouden. Zij verzette zich hevig tegen haar aanhouding, spuugde naar de agenten en heeft een agent in zijn hand gebeten. Zij werd onder controle gebracht en geboeid. Tijdens het vervoer naar het cellencomplex bleef zij zich verzetten.

Geweld tegen politie
De politie tolereert geen verbaal geweld tegen opsporingsambtenaren, politiemensen, hulpverleners en overheidspersoneel en treedt er daadkrachtig tegen op. Met het openbaar ministerie is afgesproken dat de strafeis bij geweld tegen medewerkers met een publieke taak altijd wordt verhoogd.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief