Afbeelding
Foto: Photographer: Erik Put

Vermogensbeheer in Coronatijd: 'Als goed huisvader passen wij op de centen van onze klanten'

Bedrijvig Nieuws

ROOSENDAAL - Na een zeer succesvol beleggingsjaar 2019 maakten de beurzen wereldwijd vanaf einde februari een vrije val. De Nederlandse beursgraadmeter (AEX) daalde binnen enkele weken van 630 naar 390. Een daling van 40%. Als belegger wordt je geacht om in dergelijke marktomstandigheden over stalen zenuwen te beschikken. Voor de meeste beleggers is dit niet eenvoudig. Mede om die reden geven vermogende particulieren en bedrijven een deel van hun vermogen in beheer bij professionals met jarenlange ervaring. 

“Het is natuurlijk niet zo dat wij over een glazen bol beschikken en kunnen voorspellen waar de beurzen wereldwijd naar toe bewegen” tempert algemeen directeur Evert Verwer meteen de verwachtingen. “Maar wij weten wel,met meer dan 35 jaar ervaring in deze materie, welke fouten we niet moeten maken. Zo beleggen wij niet in de waan van de dag en verdelen wij het vermogen over verschillende producten met garanties en voorwaardelijke garanties. Daarnaast spelen we, met eersteklas beleggingsfondsen, inopkansrijke thema’s, zoals robotisering en automatisering of fondsen die zich richten op gezondheidszorg of veiligheid. ”

Verwer & Janssen Vermogensmanagement werd in 2003 opgericht door de uit Hulst afkomstige Evert Verwer en zijn Brabantse compagnons Walter Janssen en Johan van Sprundel. Het hoofdkantoor is gevestigd in Roosendaal en er is ook een kantoor in Hulst. Vanuit Roosendaal werkt een team van 12 zeer bekwame mensen die allen hun sporen in de financiële sector hebben verdiend.

Financieel directeur Mr. Johan van Sprundel vult Verwer aan : “Naast dat wij over een zeer deskundig team beschikken, zijn wij laagdrempelig en hanteren we een no-nonsense aanpak. Geen stropdassen of hoogpolig tapijt bij ons. Onze kernwaarden zijn : rust en gemak. Als goed huisvader passen wij op de zuurverdiende centen van onze klanten, zodat zij goed kunnen slapen.”

Deze gedegen vermogensbeheerder past niet alleen op de centen van haar klanten, maar heeft de voorbije 2 jaar als bedrijf ook een aantal strategische stappen ondernomen. Zo werden er 3 overnames gedaan van andere vermogensbeheerbedrijven. Door de overnames van VIP Vermogensbeheer (Breda), HENS Vermogensbeheer (Rotterdam) en Invest Consult (Prinsenbeek)groeide Verwer & Janssen uit tot dé specialist in Zuidwest Nederland in maatwerkportefeuilles met beheersbare risico’s en optimale winstpotentie. 

“In dit nieuwe coronatijdperk is het zaak om voor onze klanten zeer goed bereikbaar te zijn. Daarnaast informeren wij ook pro-actief onze klanten over de status en de risico’s van de portefeuille en uiteraard over de potentie van de ingenomen posities” vertelt commercieel directeur drs.ing. Walter Janssen RBA. “Zeker in deze nieuwe marktomstandigheden is dat waar de klant behoefte aan heeft.”

Sinds de start vancorana zijn er per saldo zelfs meer nieuwe klanten bij gekomen dan dat er gestopt zijn. Janssen : “Het is een goed teken dat tevreden klanten via mond-tot-mond reclame weer voor nieuwe klanten zorgen. Dit betekent dat wij van toegevoegde waarde zijn en onze klanten met onze dienstverlening ontzorgen.”

Van Sprundel besluit : “Klanten kunnen terecht via 2 kanalen. Vanaf €100.000 kunnen wij Maatwerkportefeuilles samenstellen en beheren én vanaf €2.000 hebben wij het zeer succesvolle online-kanaal : www.VENJ-online.nl.”

Interesse om kennis te maken met deze ervaren vermogensbeheerders ? Neem dan vrijblijvend contact op via : 

Telefoon         : 0165 572 900

Mail                 : info@vermogensmanagers.nl

Websites         : www.vermogensmanagers.nl of www.venj-online.nl

Afbeelding
Afbeelding


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief