Afbeelding
Foto: Christian Traets

Update steekpartij: Slachtoffer is 29-jarige Poolse man

Door: Remko Vermunt 112 Meldingen

ROOSENDAAL - De man die dinsdagmiddag gewond raakte bij een steekincident aan de Van Beethovenlaan is een 29-jarige Poolse man zonder vaste woon- of verblijfsplaats. Dat laat de politie weten. De verdachte omschrijft de politie als een 'onbekende man', hoewel hij is aangehouden is er dus nog geen duidelijkheid over wie de man is en waar hij vandaan komt.

Op de parkeerplaats van de Jumbo Supermarkt aan de Van Beethovenlaan vond dinsdagmiddag rond 15.25 uur een steekpartij plaats. Er zou volgens getuigen sprake zijn geweest van een hoog oplopende ruzie en die mondde uit in een steekincident, waarbij het slachtoffer met een mes geraakt werd.

"Toen de steekpartij had plaatsgevonden werden direct hulpverleners opgeroepen. Politieagenten hielden de verdachte aan en hoorden getuigen. Door ambulancemedewerkers is het slachtoffer overgebracht naar het ziekenhuis. Daar is hij behandeld aan zijn verwondingen", meldt de politie.

De aangehouden verdachte was nauwelijks aanspreekbaar. Hij is overgebracht naar een politiecellencomplex. Daar wordt hij op een later moment door rechercheurs gehoord. Het slachtoffer heeft (nog) geen aangifte gedaan.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief