Foto:

Zwembad de Stok gaat weer open en dit moet je weten:

ROOSENDAAL - Zwembad de Stok opent op maandag 25 mei weer de deuren maar dat gaat wel met hele kleine stapjes. "Dat het hierbij niet alleen gaat om de deur van het slot doen zal iedereen inmiddels duidelijk zijn", stelt het zwembad. Er is dan ook een heel protocol uitgewerkt waar het zwembad én de bezoekers aan moeten voldoen. We zetten de belangrijkste punten voor je op een rij:


  • Wie wil komen zwemmen, moet eerst online of telefonisch een reservering maken via deze link. Inloggen en reserveren is mogelijk nadat u zich eenmalig heeft geregistreerd.
  • Thuis trekt u uw zwemkleding alvast aan en maakt u gebruik van het toilet. Volgens het corona protocol mag er maar minimaal gebruik gemaakt worden van de toiletten.
  • Vijf minuten voor aanvang van het door u gekozen tijdstip om banen te zwemmen, mag u naar binnen. Indien u vroeger bent, wacht u buiten. Eenmaal binnen kunt u uw handen ontsmetten bij de desinfectiezuil en volgt u de bewegwijzering.
  • Uw pas kunt u aanbieden bij onze receptie. Losse kaartjes kunnen alleen per pin betaald worden.
  • U gaat naar binnen via de kleedkamers van het recreatiebad. Daar doet u de schoenen uit en in uw tas. Er mogen geen spullen achter blijven in kleedruimtes. U loopt vervolgens door naar het wedstrijd –of doelgroepenbad. Daar kunt u de overkleding uitdoen. Uw tas met kleding kunt u op de bank laten staan.
  • De horeca is naar verwachting vanaf 1 juni open. Tot die tijd kunt u koffie, thee, frisdrank en chips verkrijgen bij de automaten in de hal. Dit is take away, u mag dit buiten of op weg naar huis nuttigen.
  • Na het zwemmen verlaat u het bad via de deur naar de kleedruimtes van het wedstrijdbad, volg de bewegwijzering. Er kan nog geen gebruik worden gemaakt van de douches. U kunt wel gebruik maken van de aangegeven wisselcabines en kleedruimtes. 
  • Daarna verlaat u de kleedruimte en het pand via de route die aangegeven is door de bewegwijzering, via de entree van de verenigingen aan de zijkant van het pand.
  • Voor zwemlessen gelden andere regels. Kijk daarvoor hier.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>