Garage-Sale Heerle 2019.
Garage-Sale Heerle 2019. Foto: R.Koevoet

Garage Sale Heerle toch afgelast: 'Willen in september niet het eerste evenement zijn'

Sport en vereniging

HEERLE - De Garage Sale Heerle gaat dit jaar niet door. De coronamaatregelen zijn nog te onzeker om het evenement te kunnen organiseren geven Pierre Kerstens en Ruben Koevoet aan. "We willen niet het eerste evenement zijn wat weer gehouden mag worden in september."

September lijkt nog ver, maar de voorbereidingen beginnen bij ons in maart en we hebben al heel lang in twijfel gezeten wat we toch nog konden betekenen voor het dorp. De dorpelingen kijken de laatste jaren uit naar dit gezellige evenement en doen graag mee. Afgelopen jaren hebben meer dan 250 adressen meegedaan en staat een gemiddelde bezoekersaantal van 3500 bezoekers genoteerd. 

Dat willen we ook niet zomaar even van de kalender afschuiven. Na wikken en wegen is het verstandig voor iedereen de knoop door te hakken en het evenement te cancelen. Geen garage-Sale in 2020 maar de nieuwe datum maken we al wel bekend: Zondag 12 september 2021! Noteer alvast in de agenda want de organisatie staat dan weer voor u klaar.

Om nu helemaal niets te doen kunnen Pierre en Ruben niet over hun hart verkrijgen en daarom zijn ze een Facebook Garage-Sale 2020 groep begonnen. Een online verkoop van alle spulletjes die eigenlijk tijdens de garage-sale verkocht zouden worden. T/m 31 december zijn we geopend. Mensen kunnen lid worden en dan toch nog gezellig komen shoppen bij de mensen uit Heerle. Zo laten we het toch niet helemaal voorbij gaan.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief