Afbeelding
Foto: Politie

Politieonderzoek in bosgebied naar vermiste Jelle Leemans

Door: Peter Houtepen Politie

ROOSENDAAL - Een rechercheteam van de politie, specialisten van de Landelijke Eenheid en het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) hebben woensdag in een bosgebied nabij Rucphen onderzoek gedaan in verband met de verdwijning van Jelle Leemans. De Belg wordt al sinds 2013 vermist. Zijn laatste telefoonverkeer kwam destijds vanuit Roosendaal.

De Belgische en Nederlandse politie doen sinds de vermissing samen onderzoek in de zaak. Eerder werden al twee verdachten aangehouden, maar die zijn vanwege gebrek aan bewijs weer in vrijheid gesteld. 

De afgelopen jaren werd onder andere in Roosendaal, Nispen en Rucphen onderzoek gedaan in de zaak. Het onderzoek naar de verdwijning van Jelle Leemans loopt nog steeds. Een Team Grootschalige Opsporing (TGO) van de politie houdt zich hier ook mee bezig.

Leemans verdween op 21 november 2013. Zijn laatste telefoonverkeer kwam vanuit Roosendaal. Hij vertrok die dag vanuit zijn woonplaats Rumst voor een afspraak. De politie vermoedt dat Leemans het slachtoffer is geworden van een moord.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief