Daan die een egel de vrijheid terug geeft.
Daan die een egel de vrijheid terug geeft.

Daan mag 'zijn' egel Daantje loslaten in de natuur

Sport en vereniging

ROOSENDAAL - Stichting Egelopvang Roosendaal werd wel op een hele leuke manier verrast. Een leuke jongen genaamd Daan uit Steenbergen kwam bij ons een erg zieke egel brengen en noemde hem Daantje. Wij zouden voor de egel zorgen en als hij weer beter was zou Daan hem weer zelf los mogen laten in de natuur. 

Daantje heeft zijn winterslaap gehouden in de opvang, mocht terug de natuur in maar door de corona kon Daan zijn egel niet zelf loslaten. Daan is een hele bijzondere jongen want hij liet het er niet bij zitten. Om onze opvang te steunen heeft hij de hele school gemobiliseerd om kleding en schoenen in te zamelen en deze te doneren zodat wij er brokjes en melk van konden kopen. We zijn er blij met Daan, hij is een voorbeeld voor velen.

Ook helpen

Misschien bent u geïnspireerd door Daan en wil u onze stichting ook een handje helpen, u kunt altijd kijken op onze website hoe dit kan of neem even contact op met ons.

Daan heeft vorige week toch nog een andere egel zijn vrijheid terug gegeven in de Heemtuin in Rucphen. Daan is een kanjer en gaat gewoon door met kleding en schoenen inzamelen voor de Egelopvang Roosendaal.

Bedankt Daan!



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief