Matthijs en zijn buikspreekpop Henkie zijn dit jaar ook van de partij!
Matthijs en zijn buikspreekpop Henkie zijn dit jaar ook van de partij! Foto: J. Wouters

Jaarlijkse Geloofsfeest voor kinderen dit jaar online

Sport en vereniging

ROOSENDAAL - Het jaarlijkse Geloofsfeest voor kinderen dat in de Onze Lieve Vrouwekerk aan de Kade wordt georganiseerd, gaat dit jaar online. Alle kinderen van 7 tot 12 jaar zijn hiervoor van harte uitgenodigd. Ook als je niet gelovig of katholiek bent, kun je zeker meedoen!

Elk jaar wordt het geloofsfeest voor kinderen in Roosendaal georganiseerd. Dit jaar gaat dat niet vanwege corona. De dag is van 9.30-12.30 en je bent meer buiten dan dat je binnen achter je laptop zit! Met theater, liedjes en opdrachten ga je het verhaal van Jezus die in de storm zat helemaal meemaken. Hij was niet bang natuurlijk, maar zijn leerlingen wel!

Vooraf krijg je enveloppen thuisgestuurd die je tijdens het Geloofsfeest mag openmaken. Kijk op www.gezinengeloof.nl/feest voor aanmelden en meer informatie. Deelname is dit jaar gratis.

Het geloofsfeest voor kinderen is op 4 juli en is een initiatief van het Sint Franciscuscentrum, het vormingscentrum van het Bisdom van Breda, en verschillende parochies uit het bisdom.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief