Foto: Christian Traets

Beachvolleybaltoppers brengen bezoek aan Roosendaal

ROOSENDAAL - Beachvolleyballers Emi en Mexime van Driel en Katja Stam van TEAM NL kwamen dinsdagavond naar Sportpark Vierhoeven voor een toffe training voor de jeugdleden. De zussen spelen in Nederland op het hoogste niveau.


"Een leuke opsteker in deze tijd", stelt jeugdtrainster Meike van Wezel. "Ze hebben allemaal zo veel trainingen moeten missen. Helaas is het zonder toeschouwers en zonder drankje in de kantine, maar dat mag de pret niet drukken."

De training maakt deel uit van de TeamNL Beach Tour die onlangs van start is gegaan. Grote namen uit de beachvolleybalwereld, zoals Christiaan Varenhorst, Alexander Brouwer, Robert Meeuwsen en Yorick de Groot gaan op bezoek bij tientallen clubs om training te geven. 

TeamNL Beach Tour richt zich volledig op de volleybalverenigingen van Nederland. Op deze manier krijgen jonge talenten niet alleen tips & tricks van de professionals, maar ook een inkijkje bij een echte topsporttraining. Topsporters proberen zo Nederlanders te inspireren meer te bewegen en sporten.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIES