Foto: René Bruijnincx

Nieuwe voorzitter voor Stichting Carnaval Roosendaal

ROOSENDAAL - Cor Verbogt neemt na acht jaar afscheid als voorzitter van de Stichting Carnaval Roosendaal. Het afscheid komt niet als een verrassing, Verbogt heeft juist tijdens zijn voorzitterschap zelf gestreden voor een rooster van aftreden, zodat er voldoende verloop is binnen de organisatie.


Cor Verbogt draagt zijn voorzittersfunctie over aan zijn opvolger Jacqo van Gastel. "Gegeven de huidige corona-omstandigheden zal in een later stadium op gepaste wijze doch -op Cor’s verzoek- op een informele manier en in een klein gezelschap nog worden stilgestaan bij deze functiewisseling."

Cor en Jacqo geven beide aan, dat met ontzettend veel leut en grote voldoening wordt teruggekeken op de achterliggende 8 jaren Tullepetaonse Carnaval en met enorm veel enthousiasme wordt vooruitgekeken naar de komende bestuursperiode. Wetende dat het eerste jaar onder de nieuwe voorzitter een wel heel bijzonder leutfeest lijkt te gaan worden. 

Zowel Cor als Jacqo hebben aangegeven dat de SCR heel veel dank verschuldigd is aan al degenen die op verschillende manieren hebben bijgedragen aan het succes van het Tullepetaonse Carnaval gedurende de afgelopen jaren.Tevens wordt door beide heren de hoop en verwachting uitgesproken dat ook gedurende de komende periode gerekend mag worden op de gewaardeerde ondersteuning vanuit een brede Tullepetaonse samenleving.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIES 

Vacatures

Accountmanager

Brabant en Limburg

bezorgers weekkrant

Akmkerk, Hank, Veen, Nieuwendijk

Receptionist, conciërge en leerpleinbeheerder

Roosendaal

Voorzitter Gebiedscommissie

Kaatsheuvel

bezorgers vakantieperiode

gemeente Altena divers