Foto: www.nickfranken.com

Indoor Skydive heropent donderdag de deuren

ROOSENDAAL - Indoor Skydive Roosendaal heropent op donderdag 2 juli op feestelijke wijze.


Er is hard gewerkt aan het mogelijk maken van een frisse start, waarbij de afgelopen maanden vervroegd onderhoud is uitgevoerd aan de state-of-the-art windtunnel. De toekomstplannen voor het indoor skydive centrum zijn onverminderd ambitieus. De gemeente en SnowWorld, waar Indoor Skydive Roosendaal onderdeel van is, werken daarbij samen om Roosendaal stevig op de kaart te zetten.

Ambitie

"We zijn de afgelopen weken altijd vooruit blijven kijken omdat we stellig geloven in onze ambitie om Indoor Skydive Roosendaal nog steviger op de kaart te zetten als bestemming die 365 dagen per jaar avontuur biedt", aldus Wim Hubrechtsen, CEO van SnowWorld. We gaan daarom investeren in een betere gastbeleving door een nieuwe manier van werken. Onze flightinstructors zijn onze helden, zij krijgen een belangrijke rol."

Slimme software

Daarnaast wordt door de inzet van slimme software de beleving voor en na de vlucht nog completer. Zo is het vanaf 1 juli mogelijk om haarscherpe foto's en video's direct na je vlucht te zien én te delen met je vrienden. "Maar ook achter de schermen is veel gebeurd, want dankzij een complete revisie van de windturbine is onze state-of-the-art windtunnel weer helemaal klaar voor vele vlieguren."

Respons

Indoor Skydive Roosendaal is positief over haar eigen toekomst dankzij de positieve respons die het bedrijf de afgelopen maanden kreeg van gasten en de toenemende vraag naar indoor skydive sessies onder particulieren en bedrijven uit Nederland en Vlaanderen. "We hebben nu ook al veel vraag naar onze arrangementen, waarbij ook een combinatie te maken is met IceKart Rucphen. Die combinatie is een echte hardloper voor de zakelijke markt.", aldus Hubrechtsen.

Enthousiasme

Hij vervolgt: "Ik ben trots op ons hele team dat ongelooflijk hard heeft gewerkt aan onze heropening en de afgelopen weken niet alleen heeft gewerkt aan onderhoud, grootschalige schoonmaak en de invoering van onze veiligheidsprotocollen. Maar nog de meeste trots voel ik voor het enthousiasme waarmee we altijd zijn blijven ondernemen in moeilijke tijden."

Werkgelegenheid

Het stemt Hubrechtsen positief over de toekomst van het bedrijf; "De coronacrisis heeft uiteraard ook op ons veel impact, maar onze toekomstplannen voor Indoor Skydive Roosendaal zijn nog altijd realistisch. Ik kijk er naar uit om die plannen, samen met de gemeente, uit te voeren om zo bij te dragen aan nog meer werkgelegenheid en om Roosendaal op de kaart te zetten als dé plek voor onvergetelijk avontuur."

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIES