Archieffoto: Ad Verbiest

Ad Vos vertrekt als voorzitter Alzheimer West-Brabant

ROOSENDAAL - Ad Vos uit Roosendaal stopt woensdag 1 juli als bestuursvoorzitter van de afdeling Alzheimer West-Brabant (AWB).


Volgens de regelgeving van Alzheimer Nederland is voor deze functie twee maal 4 jaar het toegestane maximum. Daarom komt na 8 jaar een einde aan het voorzitterschap van Ad Vos.                                                                                             

In de afgelopen jaren heeft hij zich met hart en ziel ingezet voor verbetering van de levenskwaliteit van mensen met dementie en hun omgeving. Vanuit zijn functie heeft hij, zichtbaar en onzichtbaar, veel werk verzet voor Alzheimer Nederland, regio West-Brabant.

Met ingang van 1 juli 2020 wordt Ad Vos opgevolgd door Hennie Brons. Laatstgenoemde was tot aan zijn pensionering hét gezicht van de regionale zorgorganisatie Groenhuysen. Het bestuur van AWB heeft er alle vertrouwen in dat de kennis en ervaring die Hennie Brons meebrengt hem tot een goed opvolger van vertrekkend voorzitter Ad Vos maakt.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIES