Is roeien ook iets voor jou, kom nar de open dag.
Is roeien ook iets voor jou, kom nar de open dag.

Open dag Roosendaalse Roeivereniging

Door: Janny Mathijssen Bedrijvig Nieuws

ROOSENDAAL - Ga je niet op vakantie of wil je de coronakilo’s kwijtraken? Hou je van bewegen in de buitenlucht en wil je eens wat anders? Misschien is roeien dan iets voor jou. Kom naar de open dag van Roosendaalse Roeivereniging op zaterdag 25 juli of zondag 30 augustus van 10.00 tot 16.00 uur en maak een proefvaart.

Roeien is een gezonde en complete sport.Je gebruikt bijna al je spieren en er is weinig kans op blessures. Het is een echte buiten-sport, die je het hele jaar kunt beoefenen. Roeien is een sport voor alle leeftijden op ieder niveau, in teamverband of individueel,als wedstrijdsport, als conditietraining of zuiver recreatief.

Toerroeien
De Vliet en aansluitende wateren lenen zich uitstekend voor het maken van korte of lange toertochten. Er is een prachtige natuur en weinig scheepvaart.Je kunt deelnemen aan een toertocht bij andere roeiverenigingen in binnen- en buitenland.

Wedstrijdroeien
Roeien als wedstrijdsport is voor een serieuze sporter die snelheid en een betere roeitechniek nastreeft. Er zijn tal van nationale en internationale wedstrijden waar je naar toe kunt. Ook de minder ambitieuze sporter kan aan wedstrijden op een lagerniveau meedoen.

Roosendaalse Roeivereniging
Vlietweg 60 Roosendaal, communicatie@roosendaalserv.nl
www.roosendaalserv.nl



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief