Expositie informatie
Expositie informatie Foto: Ad Verbiest

Fotowedstrijd voor jongeren van 7 t/m 14 jaar in wijk Tolberg

Sport en vereniging

ROOSENDAAL - Fotogroep Objectief Bekeken, Wijkcentrum De Bergspil en WijZijn Traversegroep organiseren samen een Fotowedstrijd voor jongeren met hun Mobieltje.

Op de vraag van Wijzijn Traversegroep aan Ad Verbiest om met zijn Fotogroep Objectief Bekeken en de Bergspil voor de vakantie iets te betekenen voor de jongeren van wijk Bergspil is het idee ontstaan een fotowedstrijd te organiseren. Jongeren lopen immers altijd met hun mobieltje op zak, een plaatje is dan gauw gemaakt.

Maar het is nu de bedoeling gericht te fotograferen gebruik makend van vier thema’s namelijk Natuur/Landschap, Stadsfotografie, Portret, en dieren. Er mag per persoon maar voor één thema gekozen worden en er mag maar één foto worden ingestuurd. Foto's moeten 10 augustus voor 12.00 uur binnen zijn. De foto's moeten gemaakt worden met een mobieltje en kunnen digitaal ingestuurd worden naar info@beeldmakendcollectief.nl.

De foto’s worden beoordeeld door de groep Objectief-Bekeken en de stadsfoto’s worden gejureerd door Stadsfotgraaf Aad Meijer. De uitslag zal aan alle personen die foto's hebben ingestuurd worden bekend gemaakt. De datum van de prijsuitreiking zal via de email bekend gemaakt worden.

Wijze van insturen

Indien per smartphone verstuurd, naam en voornaam, emailadres, postcode en leeftijd vermelden.

Indien verzonden via laptop of desktop dezelfde gegevens vermelden als bij de smartphone.

Het idee is geboren om jaarlijks een fotowedstrijd te organiseren. Niet alleen wijk gebonden maar voor heel Roosendaal, Wouw en Nispen. Maar dit ligt nog in de kinderschoenen en moet in samenwerking met WijZijn Traversegroep en Wijkcentrum De Bergspil nog verder ontwikkeld worden, aldus Ad Verbiest.

Flyer Expositie


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief