T-Mobile 5G vanaf vandaag beschikbaar in Roosendaal
Foto:

T-Mobile 5G vanaf vandaag beschikbaar in Roosendaal

ROOSENDAAL – Na Vodafone heeft nu ook T-Mobile het 5G-netwerk uitgerold in Roosendaal. Vanaf vandaag is er dekking van het netwerk in Roosendaal. Inwoners en bedrijven van de gemeente krijgen in de komende dagen toegang tot de mogelijkheden die het 5G-netwerk biedt. 


"Roosendaal beschikt binnen een aantal dagen over het T-Mobile 5G-netwerk. Daarmee stapt deze gemeente, samen met het grootste gedeelte van de rest van Nederland, in een nieuwe fase van mobiel internet. Een ontwikkeling waar de afgelopen jaren veel over gesproken is. De 5G-technologie neemt Nederland mee naar een toekomst van ongekende mogelijkheden. Eind 2020 is het 5G-netwerk van T-Mobile landelijk dekkend", aldus T-Mobile.

Tisha van Lammeren, Directeur Consumentenmarkt: "We hebben keihard gewerkt aan onze ambitie een 5G-netwerk van wereldklasse aan te bieden. Een netwerk, dat consumenten ook in Roosendaal toegang geeft tot nieuwe toepassingen, waarmee zij in het dagelijks leven nog meer uit hun smartphone of tablet kunnen halen. Daar zijn we trots op."

Slimmer en dynamischer 
5G biedt mogelijkheden voor slimmere steden en dorpen (smart cities) in Nederland, waar alle inwoners, lokale ondernemers en organisaties profijt van kunnen hebben. Bijvoorbeeld in de vorm van slimme verkeerslichten die zorgen voor een betere verkeersdoorstroming tijdens spitsuur en zo bijvoorbeeld ambulances en politie helpen sneller op locatie te zijn. Slimme toepassingen in de verkeerslichten zorgen ervoor dat de weg zoveel mogelijk vrij is voor de hulpverleners.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>