Tobias zoekt eigenaar van 'Tokkie de Kip'
Foto: Juli Roodbol

Tobias zoekt eigenaar van 'Tokkie de Kip'

ROOSENDAAL - Wie is de rechtmatige eigenaar van Tokkie de Kip? Die vraag willen Tobias en zijn moeder graag beantwoord zien.


"Afgelopen vrijdag kwam er een raskip aangewandeld", stelt moeder Juli Roodbol. "Volgens buurtkinderen liep de kip al een dag rond te scharrelen. We hebben de kip opgevangen in ons huis en achtertuin en zijn op zoek gegaan naar de eigenaar."

Maar de zoektocht op social media heeft nog geen eigenaar opgeleverd. "We hebben ook gebeld met dierenartsen én we hebben de kip aangemeld bij het gemeenteloket 'Gevonden voorwerpen'."

Inmiddels hebben Tobias en zijn moeder van een oude kast een nachtverblijf gemaakt voor de kip. "Volgende week gaan we met vakantie en er zijn genoeg mensen die 'Tokkie de kip' willen verzorgen, maar het liefst willen we dat zij terug bij haar thuis is." Ben jij of ken jij de eigenaar? Laat het dan weten!

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>