Nieuwe leden bij Raad van Toezicht bij het Bravis ziekenhuis
Foto: Remko Vermunt

Nieuwe leden bij Raad van Toezicht bij het Bravis ziekenhuis

ROOSENDAAL - De Raad van Toezicht van het Bravis ziekenhuis krijgt er vanaf vandaag twee nieuwe leden bij. Vanaf 1 januari 2021 komt daar nog een derde lid bij. “Ik ben blij met de aanstelling van de drie nieuwe leden. Hun ervaring en expertise zijn van grote toegevoegde waarde binnen onze huidige Raad van Toezicht."


Vanaf 1 augustus worden Boudewijn Cremers (advocaat) en Michel Hofman (CIO van Isala Klinieken) toegevoegd als leden van de Raad van Toezicht. De heer Cremers gaat de vacature met het juridisch profiel vervullen en de heer Hofman de vacature met het ICT profiel.

Op 1 januari 2021 zal ook Charles van Wettum, bestuurder/rector van het Jan Tinbergen College, toetreden als nieuw lid, als gevolg van de vacature door het aflopen van de benoemingstermijn van mevrouw prof.dr. M.C.E. van Dam-Mieras. De heer Van Wettum zal de vacature met het profiel kwaliteitsmanagement en patiëntveiligheid gaan vervullen.

"Met het invullen van deze vacatures is de Raad van Toezicht weer op volle sterkte", aldus Michel Dutrée, voorzitter van Raad van Toezicht. De Raad is zodanig samengesteld dat de leden gezamenlijk goed in staat zijn de hoofdlijnen van het beleid te beoordelen en tevens beschikt elk lid over specifieke deskundigheid op een of meer deelterreinen.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
Vacatures

Leerlingen Radiotherapeutisch laborant (m/v)

Breda

Systeembeheerder

Baarle-Nassau

Verkopers en Monteurs

West-Brabant en Zeeland

Bezorger altena Nieuws

Hank, Nieuwendijk, Werkendam

Medewerker

Zevenbergen